Kru kru Ayam

Saturday, May 14, 2011

never forget. follow da flow.

ya aku tau segalanya
aku tau situasi sebenarnya
dan kali ini betul2 sah
tiada orang lain lagi
but chill
aku bukan wanita yang selalu bertindak mengikut emosi
*okay sesetengah wanita je =)
rileks
walau kau kutuk aku dan hasut semua sekalipun
aku tak gentar
sebab aku ta mati pon bila diperlakukan begini
aku ta tuduh orang ta tentu pasal
walaupun memang sah saat ini kau lah puncanya
tetapi ingat
sabar aku ada had nya
think twice lain kali ya?
ha kenapa lain kali?
oh ya sebab kau dah terlambat untuk sekarang 
jadi kau terima je lah nanti ye

kepada korang especially rendang
jangan nak tunjuk sangat kau dah anti aku
ya ya aku akui 
you got me into it
tapi im used to it lah
everytime aku kemane2 akan ada manusia seperti kau
dan aku ta makan perkara yang kau da buat 
dan kepada yang lain2 tu
aku tau korang ta cari pasal dengan aku
i admit although kita ta sekapal cam dulu
korang ta pernah cari pasal ngan aku
dan aku akan hormati hubungan antara kita
i promise

kepada awak
ya awak lah informer terhebat
terima kasih
mahu join venture ngan saya?
oh ini bukan satu pertanyaan tetapi satu pelawaan
we will fix everything up

and i not fear with anything.
remember that.

2 comments:

mykhalis said...

huihh.. direct proposal ke nie?

Ami Hisham said...

tinggal nak construct je bang. .tunggu mase. .