Kru kru Ayam

Thursday, September 29, 2011

Ekspo Konvokesyen (ConvEx) 44 USM


ye setelah dibatalkan lebih 3 bulan lalu
bende ni jadi balik
n aku ade dalam mase seminggu cari semua bahan2 nak dibahankan kat induk
dengan muka selamber aku suruh budak2 ni g carik
dan aku siapkan pasal KSK
tapi aku ade la pegi tolong gak 
bukan tak tolong langsung
biase la kene jadi responsible leader ye tak
macam2 konflik berlaku
dari nak jumpe lecturer
mintak semua barang2 yang nak dibawa ke sana
dan kemasukan semula krew yang dah kuar dari booth aku
sebab ade orang tak sedar diri masuk dengan tak lalu langsung interview
sepertimana kami kami kami semua kene lalu
mmg sial la
dah la muke berlagak gile
pastu wat macam perangai hebat
oke2 cukup2 sampai situ

dah abes sume2 complete sealed
anta ke lori then trus ke kelas
time hari selasa tu
dengan petang ade lab
pastu malam kene terus pegi penang
mmg gile tired la
sampai2 bilik tu aku tido terus
tak ckp banyak lagi dah
dapat bilik syiok, best la tido
besar pun besar
tapi jauh sket la nak pegi tempat kami berekspo
haha

oke start ekspo 
ramai manusia datang ke sana
macam2 jenis orang ade
n yg paling best skali bile ade org yang nak tau sgt bende2 yg kitorang present kat sane
FYI
kitorang bawak tajuk fingerprint, footprint, blood and semen stain ngan Chrysomya Megacephala atau pun senang2 dalam tajuk forensic entomology
mmg best la
kepuasan itu tercapai bile explain kat orang itu ini
kalau tipu sket bukan diorang tau pon 
haha

abes 4 ari kat sane
malam tu jugak kene balik
sebab ade la budak2 skema tak mau ponteng kelas mereka
susah betul jadi budak2 selain dari kami ni

dah2 aku malas nak taip
mai usha gamba2 ni
DSLR tajaan Azrey buat seminggu
thanx azrey!

 gamba dimulakan dengan zezolla atin

 gamba papan pertama

 papan kedua : full untuk ento je. .mesti dr naji tgk bangge gile ni haha


 kitaran hidup lalat tu

 sambungan papan pertama

 papan akhir


 ececeh cam same je mereka. haha

 radi dengan baju kerja die. jadi model uikk!

 demo dari booth ape ntah name die. aku lupe (:

 afiq. membe pdt wa dengan sempoinya amek gamba

 bell the audio girl

 bdak biomed yg gigil2 nak amek sample darah membe aku

 sushi terangkan pasal kos die. bukan cara2 nak makan sushi dgn betul ye semua (:

 michelle

 gila2 hicom : hafeezat feat yukana

 intai2 dalam telinga. haha


 budak2 ni semangat jek tengok. 

 yukana. again.

 dalam album convex aku, gamba fasya la yg paling banyak. 

 bukan sebab ape. sebab die suh amek gamba die setiap kali aku bukak dslr tu

 pijan tekun mendemokan fingerprint

 inilah die crystal test utk blood

 yang ni utk semen test. tapi cam tak jadi je. 

 hee (:

 radi ngan bell

 gamba 1. pijan muka cannot go. haha

 tukar position lak

 haha tukar lagi!

 footprint casting

 Prof Mafauzy bersama TNC

 muka bile convex dah abes

 cap2 jari budak2 booth depan yang suke dtg main fingerprint. haish. 

inilah crew Forensic Science ConvEx 44!
u guys rawkks!


and before blah
ini die senior aku
Rahim Kamaludin
die adalah pelajar PPSK (fakulti aku)
yang pertama dapat anugerah emas canselor ngan pingat diraja kot
lebih kurang la camtu name pingat die
utk senior rahim
kami junior2 forensic very proud having senior like you
Seriously!

3 comments:

zezolla_atin said...

yes ! ada pic aku . yes ! yes ! hahaha

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

sayang tak gi booth korang masa convex..mesti tak cam puyer. leh buli korang taya soalan macam2.tahun lepas senior korang kena, dia tunjuk skull, ksol taya semua nama suture kat skull tue..kejam gile plak rasa.hehe

tahun ni sempat jumpe junior hoki je sebab masa tue dah nak kul 5ptg dan malas dah menapak kat dk U tue lagik;..hehe

Bro said...

@zezolla_atin amboih. .suka sgt nmpk. haha