Kru kru Ayam

Thursday, February 23, 2012

another strike.

conceited
satu ayat yang aku pelajari dalam kelas BI arini
dan ayat tu ditujukan kepada aku
aku sedar aku sape
aku tau aku sape
tapi fikir la der
kau pun same gak
kau ingat orang lain takde mengata kau ke
orang lain takde pandang kau slack ke
sape yang bela kau?
aku tau tak! aku!
kau mane perasan kau telah buat ape
kenapa aku boleh let it go perangai2 kau sebelum ni tapi kau tak boleh?
dan arini kau masih tak berubah
kau masih berkata aku bukan2
kau masih mencari keburukan aku
so maknenye kau nak aku ungkit la kan semua kebaikan aku kat kau?
kau nak aku list down semua bende yang aku dah tolong kau la kan?
kau nak aku bagitau satu dunia aku penah berjasa kat kau
pastu baru la kau boleh kate aku ni mengungkit
kate yang bukan2 lagi
camtu ke yang kau nak?
sebab kau kawan aku weh
aku tolong kau lagi
jasa kau kat aku sikit je
aku boleh ingat semua
sekarang kau nak aku riak takbur
pasal jasa aku kat kau
oke fine! 
aku boleh je buat tu semua
takde hal!





tapi aku bukan camtu
aku tak sampai hati
aku takkan wat camtu
at least kalau kau dah cross line sgt2
seriously aku kecewa ngan kau
walaupun ianya dalam kelas je
aku mmg kecewa
kau dah jadi lebih teruk
aku tak kenal kau yang aku jumpe dulu
u're very different



kalau korg nak kate aku poyo ke ape ke
cakaplah
ini blog aku dan aku boleh post ape yang aku suke
kau takyah nak sebok

2 comments:

sam_senpai said...

tinggal jek member camtu.seyes.lama2 bila dia terasa asing.baru cari ko.then masa tengah2 dia minta simpati tu.ko cakap apa yang salah tentang dia.sindir2 sikit ke?hehe

Bro said...

cara tu tak jadi kat sini. .buat camtu kan,lagi die kate aku ni emo la ape la. .haih. .percaya je. .aku dah buat dah. .