Kru kru Ayam

Saturday, April 9, 2011

hadoi hadoi

pagi pagi tadi pijan dok kejut aku bangun subuh
fuh naseb baik ade die
kalau ta miss aku pagi neh
dan pagi ni berjalan seperti biase
aku bangun orang kejut. .
nak g makan orang ajak
nak mandi je aku g sendri
haha
arini pagi ade orang lawan sofball kat padang
aku nak usha dekat sket
tapi cam malas jek
so aku pon amek keputusan tgk kat tingkap bilik je
walaupon ta eksklusif
tapi bleh la minum milo secawan dua
bile tgk diorang main ni
teringat mase aku skola dulu
aku penah main sofball ni kat skola
tapi masuk matrik da stop main da
kat sini keinginan tu ade tapi nak masuk tu ta tau cmne
hehe

boring sorang2 dalam bilik ni tuhan saje yang tahu cmne
nak bace buku jek mesti ngantok
sindrom tu da kembali semula kat aku
adoi laa~

4 comments:

FurBall said...

betul ko nak masuk men softball kat sini??kalu aku rekomen kan ko masuk ko kena lah rajin selalu dtg training..gpon ramai gak player laki dorang nak grad dah..jejeje~_~

-Metamorphosis- o_O said...

nak tu mmg nak. tapi bolatampor pon aku nak gak. cmne?

FurBall said...

join jew r dua2!!ngeh3...ada jew yang men basket men softball..yang men bola men softball..ap g ek..pompuan..kawan anisah tuh..zoreffa..atlet...men softball..boley jew..

-Metamorphosis- o_O said...

haha. .oke oke. .t org kate aku tamak lak. .tapi since kau da kate gtu. .oke jek. .hehe