Kru kru Ayam

Saturday, April 23, 2011

revenge

woi minah muncung
aku da tau da kau la punca segala
kalau kau nak bela diri kau
bagi 10 sebab kenapa aku tak boleh cakap kau punca
sebab ketika ni
aku ade banyak bukti mengatakan kau yang menjadi punca segala
memang aku ta pegi sound kau depan2
aku bukan bodoh untuk menjual maruah aku sebab nak marah pasal ni
dan memang
aku hilang hormat aku sebagai kawan kepada kau
kau cakap aku banyak mulut
talam dua muka
apikan segala bende depan aku
sekarang ni memang ternyata kau lebih dari aku
dan kau buat macam kau ta bersalah pulak
tapi aku rilek g
sebab ape
aku bukan siapa2 untuk meghukum kau
dan aku bukanlah seperti mana diorang dah menghukum aku

dan kepada  yang lain 
please lah
kalau aku ade wat salah 
bagitau aku
jangan la wat aku macam orang bodoh bila korang kutuk2 aku dekat belakang
jangan ingat aku ta tau
memang muka aku biasa je bila jumpa korang
sebab aku ta nak timbulkan masalah
takde nye lone ranger tu
aku ta nak ade masalah dekat sini
jadi tolong la sket

2 comments:

FurBall said...

nak wat sume org suka kita nih mmg susah..ada jew mulut yang nak kutuk kita..ahahaha..

aku biau jew orang macam nih.makin layan makin menjadi..makin kena kat kita sendiri..tp kalu ko nak tenangkan hati batin dan fizikal mental..ko confront jew terus..insya Allah boleh setel..

-Metamorphosis- o_O said...

kalau aku confrot mus, da tentu aku kene balik. .skang ni aku cari point ngan mase je. .