Kru kru Ayam

Monday, April 11, 2011

is it can be real?

fuh baru la ade mase nak hapdate
hehe
lagi sket nak final ni penyakit malas menjadi2
ditambah lak dengan banyak faktor yang melalaikan
lagi laa
ekceli petang tadi aku mimpi 
mimpi yang aku ta suke sangat
kalau korang ingat dulu aku penah tulis aku penah mimpi
mimpi yang pasal membe2 aku tu
and then pagi tadi that similar dream come again
walaupun ta sesedih aritu
tapi mimpi ni memberikan objektif yang same
Ya Allah
tolong la jangan jadi camtu kat aku
aku ta mau 
sungguhpun itu sekadar mimpi
aku takut ianya terjadi
and i hope it can't be real

em da jangan pikir2 sgt bro
be positive!
oke oke
sedar ta sedar lagi sebulan je lagi nak duk kat bilik 126 ni
haha tahun depan da ta same bilik da
ta de la lagi membe aku nak kutuk same2 cam radi
membe yang slalu buat lawak cam mat yeng
membe yang selalu aku pinjam pengetip kuku cam afiq
oh demn i will miss all of you
bcos i noe this moment will never come again
a year moment with all of you will be my kenangan terindah
although kite semua mmg akan jumpe lagi
but ta same lagi cam dulu kan
its oke bro
mungkin tahun depan lagi best
mane kite tau kan sebab
Allah tahu segalanya dan dia akan memberikan yang terbaik
although kite ta fikir itu adalah yang terbaik untuk kite
percayalah
ade hikmah disebalik semua ni.
oke aku ta mau tacing lagi
nak sambung lecture prof farid yang belum tentu aku paham
:)

2 comments:

FurBall said...

cecite mimpi tuh dgn detaill..agagaga...

-Metamorphosis- o_O said...

haha. .post yang leaps tu aku rase da detail da. .bacela. .